Waarom een veranda kopen?

GEKWALIFICEERDE LEVERANCIERS

We versturen uw aanvraag naar erkende verandabouwers.

VERGELIJK DE BESTE OFFERTES

U vergelijkt de beste offertes op de markt en maakt zo uw keuze.

SNEL OFFERTES VERGELIJKEN

In minder dan een minuut is uw aanvraag verzonden. Zo krijgt u snel een duidelijk antwoord.

Tel: 02/504.00.80

@2020 Mijn-Offertes.be

VIND VANDAAG

DE BESTE VERANDA OFFERTES

68

Erkende verandabouwers

335.112

Tevreden gebruikers

40%

Bespaar tot 40%
door offertes te vergelijken

VIND DE BESTE

VERANDA OFFERTES

 

 

Vergelijk verandabouwers in uw buurt binnen de minuut

Elke offerteaanvraag is volledig vrijblijvend. Wij werken enkel met erkende verandabouwers. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Wat kost een veranda?

waarom veranda kopen

Een oase van rust. Dat is wat een veranda u kan bieden. Een plek om even stil te vallen, midden in de drukte van elke dag. Als natuurlijke overgang tussen uw woonkamer en uw tuin, vormt ze immers een ideale plek om van het uitzicht op uw tuin te genieten.

Daarnaast profiteert u met een veranda van extra licht en zonnewarmte, al van de eerste, schuchtere lentedagen tot zowat het begin van de winter. Zelfs op de meest regenachtige momenten is uw veranda een aangename plek om te verpozen en te genieten.

Een veranda vormt ook een volwaardige uitbreiding van uw woning. Zeker als u kiest voor een woonveranda, die volledig in uw woning geïntegreerd is, hebt u er ineens een pak extra leefruimte bij. Handig wanneer u ooit zou besluiten uw huis te verkopen. Een veranda biedt immers een serieuze meerwaarde voor uw woning.

Geen twee veranda's zijn dezelfde. Daarom is het moeilijk om een precieze eenheidsprijs te bepalen voor een veranda. Wel kan je stellen dat een veranda u grosso modo tussen de 1.000 à 1.500 euro per m² kost. Alles hangt uiteraard af van uw specifieke wensen voor de afwerking en de gebruikte materialen. Zo zijn houten profielen duurder dan aluminium, dat op zijn beurt duurder is dan pvc. Wel ligt de isolatiewaarde van houten profielen hoger dan die van andere materialen. Ook de oriëntatie van de veranda kan een rol spelen. Is de veranda niet op het zuiden gericht, dan zal er meer verwarming nodig zijn. Er is dus geen vaste veranda prijs.

Kiest u niet voor een klassieke veranda, maar een woonveranda, dan kan de prijs zelfs nog wat hoger oplopen. Wil u graag advies op maat voor de bouw van uw droom veranda? Vul het formulier in en ontvang offertes van gespecialiseerde verandabouwers in uw buurt.

wat is de kostprijs van een veranda?