Waarom de Hyundai Tucson Hybride?

* Deze velden zijn verplicht. Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Lees meer in ons privacybeleid.

VorigeVolgende

Ontvang gratis offertes

Ja, ik wens gratis offertes te vergelijken van thuisbatterij installateurs uit mijn buurt.

Copyright 2023 Mijn-Offertes.be - Alle rechten voorbehouden.

Ja, ik wens gratis offertes te vergelijken van thuisbatterij installateurs uit mijn buurt.

Vraag uw gratis offerte

Hyundai Tucson


Vergelijk gratis offertes 
& profiteer van de premie voordat deze verdwijnt!

GRATIS OFFERTE »

Omzeil de digitale meter

Door de digitale meter is er voor eigenaars van zonnepanelen één gouden vuistregel: hoe minder je van het net haalt, hoe minder je zal moeten betalen. Met een thuisbatterij kan je zo 60 tot 80 procent van je energieproductie opvangen 

Wees energie-onafhankelijk

Dankzij een thuisbatterij kan je het teveel aan geproduceerde zonne-energie zelf opslaan. Deze energie kan je dan later gebruiken. Zo ben je niet langer afhankelijk van de grote energieleveranciers en de stijgende energieprijzen

Premies in maart 2023 stopgezet!

De premie voor een thuisbatterij bedraagt € 150 per kWh en kan per aansluitingspunt tot € 850 bedragen. Maar haast je, want thuisbatterijen met een keuringsattest na 31 maart 2023 geen aanspraak meer maken op de premie.

Design

PLAATS EEN
THUISBATTERIJ

Wees energie-onafhankelijk.

Wil je minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet? Wil je de zonne-energie van je panelen efficiënter inzetten? Combineer dan zonnepanelen met een thuisbatterij! Thuisbatterij-installaties met een keuringsattest voor 31 maart 2023 komen nog in aanmerking voor tot € 850 premie.

Comfort

Veiligheid

Voordelen

Waarom een thuisbatterij in huis?

Thuisbatterij


Zonnepanelen rendabel in 2023?

850
euro premie
+
GRATIS OFFERTE »

Thuisbatterijen vermijden dat het distributienet tijdens de piekuren overbelast zou raken. Daarom zullen thuisbatterijen met een keuringsattest van uiterlijk 31 maart 2023 nog steeds kunnen profiteren van een premie om de kosten van een thuisbatterij aanzienlijk te verlagen.

Bedrag? Deze premie voor een thuisbatterij bedraagt tot € 150 per kWh en kan per aansluitingspunt tot € 850 bedragen.

Premies

Thuisbatterij: premie tot € 850

GRATIS OFFERTE »

Uiteraard wordt het water van SipWell verantwoord geproduceerd. Zelfs de flessen zijn milieuvriendelijk omdat ze gemaakt zijn van kwalitatief recycleerbaar materiaal

We gebruiken onze flessen bijna 60 keer voor we ze vervangen. Op die manier dragen ook wij ons steentje bij aan de duurzaamheid van het milieu.

Premies

Zonnepanelen 2023: premie tot € 750

GRATIS OFFERTE »

Mijn-Offertes.be, powered by Bobex

Mijn-Offertes.be is dé Belgische marktleider in offerteaanvragen voor de bouw- en renovatiesector. Elke maand helpen wij meer dan 10.000 gezinnen met het vinden van de ideale vakman in hun buurt. Deze dienst is gratis en volledig vrijblijvend.

Bobex.com

Koolmijnenkaai 
1080 Brussel

Op zoek naar een dakwerker, elektricien of zonnepanelen? Mijn-Offertes.be brengt u in contact met de beste vakmannen in uw buurt. Krijg gratis offertes, vergelijk en bespaar!

Vind de ideale vakman in één klik

OVER MIJN-OFFERTES

Vergelijk & Bespaar »