* Dit zijn verplichte velden. Alle gegevens worden vertrouwelijk en volgens de Europese privacynormen behandeld. Meer info vindt u in ons privacybeleid.

Gevel renoveren?
Krijg tot 30% terug met premie

Waarom is crepi zo populair?

Crepi is de meest gekozen gevelbekleding in Vlaanderen dankzij zijn prijs-kwaliteit . Het is een  duurzaam én betaalbaar materiaal met een elegante tijdloze uitstraling.  

Daarnaast is crepi perfect combineerbaar met isolatie.  Zo verspil je een pak minder energie en daalt je energiefactuur gevoelig.

Bovendien heb je recht op mooie subsidies. Crepi plaatsen geeft recht op de Renovatiepremie en voor buitenmuurisolatie krijg je daar een premie van 15 euro per m² bovenop. Ten slotte geniet je van een verlaagd btw-tarief van 6%!

Wij selecteren enkel specialisten uit uw regio

Vergelijken loont: je bespaart tot 30%

Het is volledig gratis en vrijblijvend!

Hoe werkt Mijn-Offertes.be?

©2020 - Alle rechten voorbehouden.

1. Wij zoeken

Op basis van je aanvraag zoeken wij de beste gevelwerkers uit de regio. Wij brengen je  in contact met maximaal 5 specialisten in crepi.

2. Ontvang gratis offertes

De gevelwerkers maken een afspraak en komen de situatie ter plaatse bekijken. Daarna krijg je een gratis offerte op maat.

3. Vergelijk & bespaar!

Vergelijk de voorstellen van onze gevelwerkers. Zo kan je tot 30% besparen! De offertes zijn volledig vrijblijvend. Je beslist zelf of je intekent. 

Bespaar tot 30% »

Gevel renoveren?
Krijg tot 30% terug met premie

Ontvang gratis offertes

Waarom offertes vergelijken?